Over de Green Lions

Op de staantribunes van het Stedelijk Sportstadion, thuishaven van KFC Lommelse SK, werd in 1998 supportersclub Green Lions opgericht.

Vanaf dat moment tot de dag van vandaag staan wij, de Green Lions, bekend om onze trouwe leden die samen de fanatiekste achterban vormen van Lommel SK.


In mooie en minder mooie tijden, KFC Lommel SK,
KVSK United, Lommel United én het huidige Lommel SK:
altijd waren en zijn we present om onze club te steunen.
Thuis tussen de bomen aan de Gestelsedijk of op verplaatsing, in weer en wind en door het hele land volgen wij onze club trouwNet als onze club hebben we ons de laatste jaren zo uniek mogelijk doorontwikkeld. Waar ons vroegere logo de Limburgse leeuw met hierin het logo van KFC Lommel SK bevatte, kozen we in 2015 voor een nieuw logo.Passend bij deze tijd maar uiteraard mét verwijzing naar en respect voor het verleden. In ons huidige logo komt de lauwerkrans uit het oude logo van KFC Lommel SK daarom ook terug, aangevuld met de initialen van onze supportersclub en het oprichtingsjaar: Herkenbaar, krachtig en in de groen witte kleuren !

Het logo van KFC Lommelse SK koesteren we echter tot de dag van vandaag omdat die voor ons staat voor het fundament en de ziel waarop het huidige Lommel SK is gebouwd.

In het stadion aan de Gestelsedijk vind je ons tijdens de wedstrijden terug op de staantribune van Vak I, ter hoogte van de middenlijn.

Waar we er elke wedstrijd alles aan doen die unieke voetbalsfeer te creëren die onze mooie club verdiend ! Voor en na thuiswedstrijden tref je ons dan ook in één van de beide supportershomes in de tribune. Uiteraard volgen we onze club ook trouw op verplaatsing. Afhankelijk van het aantal mensen dat zich inschrijft verplaatsen we ons in grote dan wel kleine bussen.

Wij heten je van harte welkom bij onze fanatieke fanclub waar voetbal, sfeer, vriendschap elkaar wekelijks weten te vinden !! 

Wanneer je je graag bij ons wilt aansluiten en lid zou willen worden vind je hierover meer info onder het kopje “ lid worden “ of stuur een mail naar info@greenlions.be !